دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

دستگیری ۴ مقام سابق کره‌جنوبی به اتهام جاسوسی برای کره‌شمالی

دادستانی کره جنوبی از دستگیری چهار نفر به اتهام جاسوسی و انتقال اطلاعات مهم نظامی به پیونگ ‌یانگ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۹ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 11
کد خبر: ۱۸۳۵۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، کره جنوبی روز چهارشنبه اعلام کرد که دستکم چهار رهبر سابق اتحادیه کارگری این کشور به اتهام جاسوسی برای کره شمالی بازداشت شده‌اند.

 

به نوشته خبرگزاری «آناتولی» به نقل از خبرگزاری «یونهاپ»، دادستانی کره جنوبی مدعی شده که سران سابق اتحادیه‌های کارگری این کشور به دستور کره شمالی از فعالیت‌های کارگری به عنوان پوششی برای جاسوسی استفاده کرده‌اند.

 

بر اساس ادعای دادستانی کره جنوبی، این چهار نفر سازمان زیرزمینی را با هدف احاطه بر اتحادیه کارگری تشکیل داده و اعتراضات کارگری را در مورد مسائل مهم سیاسی و اجتماعی به دستور کره شمالی هدایت می‌کردند.

 

این در حالی است که کره شمالی تاکنون نسبت به ادعای تازه کره جنوبی واکنشی نشان نداده است. روابط دو کُره در تابستان سال ۲۰۲۰ پس از آنکه فعالان ضد پیونگ‌یانگ در کره جنوبی اعلامیه‌ها و مطالب تبلیغاتی به شمال ارسال کردند، پرتنش شد و تمام خطوط ارتباطی کره شمالی با همسایه جنوبی خود، از جمله کانال‌های نظامی و خط ویژه بین سران عالی دو کشور به‌صورت کامل ازبین رفت.

 

به گزارش این منبع خبری، بنابراعلام دادستانی کره جنوبی آنها قانون امنیت ملی کره جنوبی که تمجید یا تبلیغ فعالیت‌های سازمان‌های ضد دولتی ، بهویژه از کره شمالی را جرم انگاری می‌کند، نقض کرده‌اند.

 

دستگیر شدگان همچنین به ملاقات با ماموران جاسوسی کره شمالی در کامبوج، ویتنام و چین از سال ۲۰۱۷ به این سو متهم هستند.

 

دادستانی کره جنوبی مدعی شده که این افراد اطلاعات مربوط به انتخابات این کشور و تصاویر پایگاه نظامی آمریکا در «پیونگ تاک» و مقر نیروی هوایی در شهر «اوسان گیونگگی» را به کره شمالی داده‌اند./ فارس

ارسال نظر